10 najboljih besplatnih Internet igrica

06/11/2013

Besplatne Internet igrice su pre nekoliko godina postale dostupne svima zahvaljujući Flash tehnologiji. Danas mnogi korisnici igraju Flash igrice sa prijateljima ili nepoznatim osobama na društvenim mrežama.

Ovde ćemo vam predstaviti 10 najboljih besplatnih igrica na Internetu koje možete igrati odmah. Probajte ih i javite nam koje su vaše omiljene Internet igrice u komentarima dole.

Besplatna Internet igrica Rebuild 2

Spisak najboljih Flash igrica

1. Planetside 2

Planetside 2 je pucačina epsko-naučno-fantastičnog žanra. Ako ste već čuli za igricu Halo, onda ćete odmah znati o čemu je reč. Ova Flash igrica za više igrača će vas odvesti u surovi svet gde će vam zadatak biti da se borite za vašu teritoriju.

http://planetside2.eu/

2. Mr Smoozles Goes Nutso

Ova igrica je bazirana na Internet stripu “Mr. Smoozles” od nagrađivanog autora Steve Incea. Prvobitno ste morali da platite da biste igrali ovu igricu, ali je Ince odlučio da igrica bude besplatna 2011. godine.

http://juniper-games.com/

3. Slender

Ako volite horor igrice, došli ste na pravo mesto. Slender je toliko tiha igrica da biste skočili sa stolice kad bi vam se neko prišunjao dok je igrate. U ovoj Internet igrici glavni junak luta kroz šumu sa lampom s ciljem da sakupi 8 izgubljenih stranica iz knjige. Pri svakom koraku ga prati zastrašujući “Slender Man”.

http://parsecproductions.com/slender/

4. Wonderputt

Postoji bezbroj golf igrica na Internu, ali nijedna nije tako dobro urađena kao Wonderputt. Uživajte u čistom i kreativnom dizajnu ove igrice.

http://dampgnat.com/wonderputt

5. Bumperball

Kola na sudaranje i fudbal u jednoj igrici? Iako zvuči ludo, ova igrica je veoma zabavna i zarazna. Posebno će se svideti ljubiteljima retro tematike.

http://bumperball.com/

6. Yeti Sports

Ukoliko volite zarazne mini igrice, obožavaćete kolekciju Yeti Sports. Udaranje pingvina palicom? Zašto da ne?

http://yetisports.org/

7. Numpty Physics

Niste obraćali pažnju na časovima fizike u školi? Nema veze. Sa Numpty Physics ćete ponovo naučiti sva pravila fizike na zabavan način.

http://numptyphysics.garage.maemo.org/

8. Drifting Afternoon

Flash igrice na Internetu su veoma dobar izvor opuštanja u pauzi na poslu ili kod kuće. Ovo posebno važi za igricu Drifting Afternoon, u kojoj ste mačka koja skače po mehurićima.

http://ferryhalim.com/

9. Flow

Ova igrica je rezultat diplomskog rada jednog studenta. Ubrzo ćete zaboraviti na sve brige, a i na vreme koje je prošlo dok ste igrali ovu igricu.

http://interactive.usc.edu/projects/cloud/flowing

10. Rebuild 2

Koji spisak najboljih Internet igrica bi bio kompletan bez barem jedne igrice sa zombijima? Desila se zombi apokalipsa i vi jedan od tek nekolicine ljudi koji su preživeli na celoj planeti. Odbranite se od zombija u ovoj besplatnoj strateškoj igrici.

http://www.rebuild2.net/

Pošaljite komentar